İşyerinize veya evinize güvenlik sistemi kurulumu yaptırmaya karar verdiniz. İzmir’de yaşadığınızı varsayıyorum. İlk iş olarak arama motorlarına (Google, Bing, Yandex, vb.) kamera sistemi kurulumu izmir, turnike sistemi izmir, tuvalet turnikesi izmir, jetonlu turnike izmir, yangın alarmı izmir, kartlı geçiş izmir, personel takip sistemi izmir,  kablosuz hırsız alarmı izmir, araç yaslama demiri izmir vb. hangi güvenlik sistemine ihtiyacınız var ise yazmaya başlarsınız. Çıkan sonuçlara göre internet sitelerine girip telefon açarsınız veya ücretsiz keşif formunu doldurursunuz. Gelen teklifleri değerlendirirsiniz ve bir güvenlik sistemleri firması ile çalışırsınız.

Rutin hizmet alımı bu şekildedir.

İşin can alıcı noktası şudur. Firma seçerken yapılan asıl hata sadece fiyata bakarak hizmet alımı yapmaktır. Evet sadece fiyata bakarak alım yaptığınızda kaliteli ve uzun ömürlü ürünler yerine daha kısa süreli hizmet verebilen sistemleri almış olursunuz. Çünkü ucuz ürün almak baştan bazı kalitelerden ödün vermektir.

Güvenlik sistemlerinde de ürünler kalite kalitedir. Aşağı yukarı bütün markaların benzer özellikteki ürün fiyatları aynıdır. Ne kadar kaliteli o kadar pahalı ürün. işin püf noktası ihtiyacımıza göre ürün almaktır.

Güvenlik sistemi alırken dikkat edeceğimiz ilk husus hizmet alacağımız firmanın ne kadar güvenilir olduğudur. Sonuçta güvenliğimizi emanet edeceksek, karşımızdakinin merdivenaltı bir firma olmamasına dikkat etmeliyiz.

Firmayı seçtik, firmadan alacağımız sistemin altyapısı en önemli ikinci husustur. Sistemin can damarı kullanılacak kablodur. Arızasız bir sistemin en önemli parçası kullanılacak doğru kablodur. İşin uzmanı seçtiğimiz firma olduğuna göre kullanılacak en doğru kabloyu da firma bize sunacaktır.

Altyapı da kusursuz olduktan sonra ürünleri özelliklerine doğru fiyattan aldığınızda kurdurduğunuz güvenlik sistemi size uzun yıllar hizmet edecektir.

Güvenli günler dileriz.

Görüşme Başlat
Yardımcı olabilir miyim?
Alarm 35 Güvenlik Sistemleri
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?